S'obre el concurs per dissenyar la imatge del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Les propostes es poden presentar fins al 31 de maig a les diferents seus de deu entitats de la Taula local de Capacitats Diverses i Accessibilitat

El Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat és el 3 de desembre
El Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat és el 3 de desembre | Cedida
Redacció
04 de maig del 2021
L'Ajuntament de Terrassa, a través de l'Oficina de Capacitats Diverses, ha obert el termini per presentar-se al concurs per dissenyar la imatge del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat 2021. El disseny guanyador protagonitzarà el cartell i els materials de comunicació de la campanya d'aquest dia, que tindrà lloc el 3 de desembre. La guanyadora i la resta d'obres es donaran a conèixer virtualment a inicis de juliol en una exposició dins de la programació de la Festa Major de Terrassa. 

El concurs es va organitzar per primera vegada l'any passat i s'hi van presentar una cinquantena de treballs. Davant la bona rebuda que va tenir, la Comissió organitzadora ha decidit donar continuïtat al certamen i consolidar-lo com a part estable dels actes de commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Quines són les bases del concurs?

El termini per presentar els dissenys està obert fins al 31 de maig i poden estar fets en qualsevol tècnica, ja sigui llapis, aquarel·la, fotografia, il·lustració digital, etc. i han de reflectir valors com la inclusió, la diversitat o els drets de les persones.

Els participants hauran de lliurar els originals en paper a les seus de deu entitats de la Taula local de Capacitats  Diverses i Accessibilitat que es poden consultar a través de la pàgina web de l'Ajuntament. També podran fotografiar-lo o escanejar-lo i enviar-lo al correu [email protected] o al WhatsApp 619 034 934.

El mes de juny, un jurat format per representants d'entitats, personal tècnic municipal i la regidoria de Capacitats Diverses i Accessibilitat triarà l'obra vencedora.