Dues escoles de Terrassa aglutinen 17 de les 37 classes confinades a la ciutat

Hi ha 16 centres educatius egarencs amb grups en quarantena

Redacció
04 de maig del 2021
Actualitzat el 05 de maig a les 14:33h
Malgrat que ha baixat respecte a l'últim recompte, la xifra de classes confinades en escoles i instituts de Terrassa es troba en 37, repartits en  16 centres educatius. El dijous passat hi havia 46 classes de 24 centres educatius en quarantena, i fa una setmana n'hi havia 27. Aquesta caiguda es produeix coincidint amb la reincorporació de 27 grups en les últimes hores.

Entre les escoles amb grups confinats hi destaquen l'institut Torre del Palau i el Petit Estel-La Nova, que amb nou i vuit classes en quarantena respectivament, sumen gairebé la meitat de les que hi ha a la ciutat (17 de 37).

Actualment, segons dades de l'Ajuntament de Terrassa, a secundària hi ha 15 grups: són nou a l'IES Torre del Palau, dos al de Can Roca, i un al de Can Jofresa, a l'Egara, al Monserrat i a l'IES Santa Eulàlia.

A infantil i primària hi ha 22 grups tancats: vuit al Petit Estel-La Nova, dos a l'Escola Pia, al Joan XXIII i al Sala Badrinas, i un al Joan Marquès Casals, La Roda, al Mare de Déu del Carme, al Maria Auxiliadora, al Ramon Pont i al Salvador Vinyals. Consulta aquí la situació detallada de cada centre educatiu. 

A quins centres educatius es reincorporen els grups?

Com a nota positiva, en les últimes hores s'han reincorporat 27 grups. D'aquests, 14 són de secundària (quatre de l'IES Blanxart, i un al de Can Jofresa, al Creixen, a l'Edgar, al Martí, al Montserrat Roig, al Mont Perdut, al Pere Viver, al Sant Domènec Savio, a l'IES Santa Eulàlia i al Torre del Palau.

A infantil i primària s'han reincorporat 12 grups: tres al Joan XXIII, dos al Pere Viver i un al Creixen, a l'Enxaneta, al Josep Ventalló, al Petit Estel - La Nova, al Roc Alabern, al Sant Domènec Savio i al Sant Llorenç del Munt. Es troba en la mateixa situació l'escola d'educació especial Crespinell.