El MNACTEC actualitza el recorregut virtual per les seves instal·lacions

La plataforma permet als visitants accedir a les diverses exposicions del Museu, així com situar-se en l'espai gràcies a un mapa

Redacció
01 de maig del 2021
La visita virtual pel MNACTEC renovada.
La visita virtual pel MNACTEC renovada. | Cedida
El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) ha renovat la seva visita virtual pels espais i les exposicions del museu amb una plataforma que ofereix més possibilitats i funcionalitats al visitant. Pròximament, també espera posar en funcionament els recorreguts en línia de les seves seus del Museu del Ciment de Castellar de n'Hug i del Museu de la Colònia Sedó.

Gràcies a l'actualització de la pàgina, l'usuari pot explorar tot el Museu lliurement i visualitzar on es troba a través d'una finestra que inclou un mapa. El nou recorregut, ideat amb la tecnologia de Google Street View, està compost de 325 panoràmiques a partir de més de 3900 fotografies d'alta definició. 

La plataforma incorpora un menú amb 42 ítems per accedir directament a les exposicions del museu i finestres informatives en 27 espais d'interès. A més, la web permet fer captures d'imatge de la visita i compartir-la a través de les xarxes socials. Els continguts estan disponibles en català, castellà i anglès i la visita virtual és accessible des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet a través del cercador de Google.