Ple Municipal

Terrassa cedeix un local del Centre a la fundació AVAN, que treballa amb persones amb malalties neurològiques

Fins ara, l'entitat tenia la seva seu en un espai compartit del centre cívic Avel·lí Estrenjer

per Marc Solé, Terrassa | 30 d'abril de 2021 a les 11:00 |
L'Ajuntament cedirà gratuïtament un edifici de titularitat municipal a la fundació AVAN, que hi impulsarà un centre dedicat a la neurologia. Així ho han acordat per unanimitat els grups municipals aquest divendres. Es tracta de la nau Pont Aurell i Armengol, situada al carrer Sant Francesc 71 de Terrassa.

El primer tinent d'alcalde, Isaac Albert, ha explicat que es tracta d'una "entitat històrica" en el seu àmbit, i ha explicat la cessió afegint que l'espai del local social era "insuficient per atendre més d'un miler de famílies. A més, totes les forces han destacat la tasca d'aquesta entitat sense ànim de lucre. La regidora de Capacitats Diverses, Mònica Polo, ha manifestat la urgència d'AVAN per un trasllat de la seva activitat per la falta d'espai.


L'entitat arriba al nou local venint d'un espai compartit del centre cívic Avel·lí Estrenjer, de la plaça de la Cultura, on fins ara es trobava la seva seu a la ciutat. La cessió del nou espai té una validesa de 50 anys.

La fundació AVAN vetlla per millorar la qualitat de vida de les persones amb malalties neurològiques oferint suport social, així com teràpies i activitats de lleure pels seus usuaris i les seves famílies. També té locals a Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Rubí i Casteller del Vallès.


 

 

 

Participació