Salut impulsa un nou cribratge amb automostra al poliesportiu de Can Parellada

Estan cridats a participar-hi 1.300 veïns menors de 75 anys, sense símptomes i que no hagin passat la Covid-19

Redacció
29 d'abril del 2021
Actualitzat a les 12:36h
Salut impulsa un cribratge aquest divendres al poliesportiu de Can Parellada de Terrassa (C/Amèrica, 9-15). Hi són cridats els veïns dels carrers d'Amèrica i d'Europa, menors de 75 anys, sense símptomes, que no hagin passat la Covid-19 i que no estiguin vacunats. L'objectiu de la campanya és detectar asimptomàtics i tallar la cadena de transmissió.

Els veïns s'extrauran les seves pròpies mostres a través de PCR nasal, seguint les indicacions dels professionals sanitaris. L'activitat s'estendrà de nou del matí a set del vespre. En total, estan cridades a participar-hi unes 1.300 persones. S'espera que les entitats veïnals i el CAP Antoni Creus facin difusió porta a porta per aconseguir la màxima participació.

Durant la jornada, també s'aprofitarà per vacunar persones de 60 a 69 anys, residents als blocs de pisos dels carrers d'Amèrica i d'Europa, que hi participin. Mentrestant, els punts de vacunació del carrer del Castell i el centre cívic Montserrat Roig segueixen actius.

Els resultats del cribratge es publicaran a l'aplicació i al web de La Meva Salut 48 hores després de la seva recollida. El CAP Antoni Creus es posarà en contacte amb les persones amb un resultat positiu.

Al mes de desembre ja es va celebrar un cribratge massiu al poliesportiu de Can Parellada per caçar asimptomàtics entre tots els usuaris del CAP Antoni Creus per una alta incidència de casos al barri. Aleshores es van detectar tres positius asimptomàtics entre 1.803 participants.