Es dispara la xifra de classes confinades per coronavirus en escoles i instituts de Terrassa

Hi ha 46 grups en quarantena, 19 més que a l'últim recompte

Redacció
29 d'abril del 2021
Actualitzat el 04 de maig a les 10:10h
La xifra de classes confinades a Terrassa s'ha enfilat en les últimes hores, en què no s'ha reincorporat cap grup. Així, actualment, segons l'Ajuntament, 46 grups bombolla de 24 escoles i instituts de Terrassa es troben en quarantena. Són 19 classes més que a l'últim recompte. El registre actual es troba a la mitjana del curs, en què ha oscil·lat entre la vintena i la seixantena, amb un pic de 100 grups confinats al novembre. Des de dilluns s'han reincorporat 49 classes.

A secundària hi ha 21 grups confinats: cinc a l'IES Torre del Palau, quatre a l'IES Blanxart, dos al Montserrat Roig i al Santa Eulàlia, i un al de Can Jofresa, a l'Edgar, a l'Ègara, al Martí, al Mont Perdut, al Pere Viver i al Sant Domènec Savio.

A infantil i primària hi ha 24 classes en quarantena: set al Petit Estel-La Nova, tres al Joan XXIII, dos al Pere Viver i al Sala i Badrinas, i un a l'Auró, al Creixen, a l'Enxaneta, al Joan Marquès Casals, al Josep Ventalló, al Mare de Déu del Carme, al Maria Auxiliadora, al Roc Alabern, al Sant Domènec Savio i al Sant Llorenç del Munt. També es troba aïllat un grup de l'escola d'educació especial Crespinell.

Consulta aquí la situació detallada de cada centre.