Ja és possible comprar per internet els productes dels mercats de la Independència i de Sant Pere

Els establiments també ofereixen el repartiment a domicili

Fins ara, el Mercat de Sant Pere no disposava de plataforma digital.
Fins ara, el Mercat de Sant Pere no disposava de plataforma digital. | Ajuntament de Terrassa
Redacció
28 d'abril del 2021
Dos dels principals mercats de Terrassa ja ofereixen la venda en línia dels productes de les seves botigues. Es tracta del mercat de la Indpendència i el de Sant Pere, que en una aposta per la transformació digital, permeten als clients fer la compra per internet i rebre els productes a domicili.

En el cas del Mercat de la Independència, ja existia una plataforma, però s'hi han afegit millores en el sistema de reserves, el procés de registre d'usuaris, així com un nou sistema de compra i de cistella i noves imatges i informació dels establiments. Clica aquest enllaç per visitar la pàgina.

Al mercat de Sant Pere, en canvi, aquesta plataforma és una novetat, ja que fins ara no disposava d'un sistema semblant. A la web s'hi pot trobar informació de les parades, un catàleg de productes, i un sistema de comunicació entre la parada i el client. Visita la pàgina a través d'aquest enllaç.

Es tracta d'un projecte dotat amb 17.058,82 euros per la Diputació de Barcelona amb què el Servei de Comerç ha escollit les propostes de Genèric Disseny per reformular la pàgina del Mercat de la Independència i de Manzaning per crear la del Mercat de Sant Pere. A més, com a apunt remarcable, l'empresa que repartirà els productes de tots dos mercats és la cooperativa La Terrassenca, que realitza els desplaçaments amb vehicles sense emissions.

Aquesta acció forma part de la campanya de suport al comerç local que l'Ajuntament va anunciar setmanes enrere i vol potenciar l'activitat en aquest espais mitjançant la transformació digital per a potenciar-ne l'accessibilitat.