Més presència de Brimo i Arro als carrers de Terrassa per combatre l'incivisme creixent

És un dels acords de la reunió celebrada entre l'Ajuntament i el departament d'Interior per reforçar la col·laboració entre Mossos i Policia Municipal

Ballart i Sàmper surten de la reunió d'aquest dimarts al Complex Central Egara de Mossos.
Ballart i Sàmper surten de la reunió d'aquest dimarts al Complex Central Egara de Mossos. | Ajuntament de Terrassa
Redacció
27 d'abril del 2021
Actualitzat a les 17:02h
L'Ajuntament de Terrassa i el departament d'Interior han acordat aquest dimarts, en una reunió al Complex Central Egara, un pla d'acció coordinat entre Policia Municipal i Mossos d'Esquadra per combatre la inseguretat creixent en algunes zones de la ciutat.

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha acudit a la trobada acompanyat de la tinenta d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, el regidor de Seguretat, Xavier F. Rivero, i l'Intendent Major de la Policia Municipal, Antoni Flores. De part d'Interior, ho han fet el conseller Miquel Sàmper, el Major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, i el cap de l'Àrea Bàsica Policial de Terrassa, Jesús Requena.

A la trobada, Ballart ha agraït la predisposició d'Interior i els Mssos davant la situació d'augment d'incivisme en les últimes setmanes i ha celebrat la "corresponsabilitat" amb Interior per lluitar d'uns fets "que preocupen".

Així, davant l'augment de baralles, actes incívics o agressions a agents, s'ha acordat reforçar la presència policial amb efectius de les unitats de l'Àrea Regional de Recursos
Operatius (ARRO) i l'Àrea de la Brigada Mòbil (BRIMO) en zones localitzades amb una xifra d'incidents elevats. D'aquesta manera, aquests agents oferiran suport als agents de Policia Municipal i Mossos d'Esquadra, que també hi tindran una presència destacada.

Aquest dispositiu, han acordat les dues parts, serà analitzat i avaluat periòdicament per la Policia Municipal i els Mossos per crear un full de ruta i comprovar la seva efectivitat. També s'ha acordat un treball conjunt amb Fiscalia per combatre els casos de reincidència.