1 de 10
Grup de Suport Detingudes 26F Terrassa

Detingudes 26F Terrassa organitza una assemblea oberta al parc de Vallparadís

El grup de suport als set detinguts durant les protestes contra la detenció de Hásel convida a assistir a "tothom que se senti identificat amb la lluita antirepressiva"

per Marc Solé, Terrassa | 23 d'abril de 2021 a les 10:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El grup de suport Detingudes 26F Terrassa, que dona suport psicològic, judicial i polític als set joves arrestats durant les protestes per la detenció de Pablo Hásel a la ciutat, celebra aquest dissabte al migdia un acte de difusió al parc de Vallparadís.

Serà a partir de les 12 h, a la zona de les Hortes dels Frares, quan començarà l'assemblea oberta i micròfon obert. Serà una activitat oberta, on es convida a assistir-hi a entitats i a persones de Terrassa i el Vallès Occidental "que es puguin sentir atretes pel cas i la tasca del grup de suport", expliquen des de l'organització a LaTorre.Fonts del col·lectiu expliquen a aquest mitjà que, amb aquesta activitat es pretén "donar a conèixer els objectius dels grup, com s'organitza i quin paper vol tenir en la lluita antirepressiva". En aquest sentit, criden a anar a "tothom que se senti identificat en la lluita contra la repressió".


L'assemblea vindrà seguida d'una segona part, de micròfon obert, en què qualsevol assistent a l'acte "tindrà llibertat per expressar el que vulgui en forma de discurs, poema o cançó", detallen. 

Ja diumenge, el grup de suport a les persones detingudes el 26 de febrer a Terrassa celebrarà un vermut musical a Rubí, en què també s'explicaran els objectius i motius de l'existència del grup.

 
El col·lectiu Detingudes 26F Terrassa es va crear el 26 de març i seguirà activa fins a aconseguir l'absolució dels encausats. El seu lema és "Manifestar-nos no és delicte"". en aquest procés no estaran sols: el grup de suport va néixer amb la voluntat de donar-los acompanyament "emocional, judicial i polític" de la mà d'Alerta Solidària i altres entitats, com Arran i SAT. 

Participació