Covid-19 a les aules

Augmenten fins a 59 les classes confinades per Covid-19 a les escoles de Terrassa

En les últimes 48 hores no s'ha reincorporat cap grup i se n'han aïllat 16

per La torre del Palau, 23 d'abril de 2021 a les 09:00 |
Hi ha 34 escoles i instituts de Terrassa amb classes confinades per Covid-19. | Blanca Blay/ACN
La xifra de classes confinades en escoles i instituts de Terrassa continua enfilant-se. Actualment, segons l'Ajuntament de Terrassa, 59 grups de 34 centres educatius es troben en quarantena.

Fa 48 hores hi havia 43 grups confinats, però des d'aleshores no s'ha reincorporat cap grup. El dimarts n'hi havia 35. Al novembre es va arribar al pic del curs, amb un centenar de grups confinats a tota la ciutat, però durant el 2021 la xifra ha minvat entre la vintena i la seixantena.


A secundària hi ha 28 grups confinats: tres a l'IES Terrassa i al Cingle, dos al Blanxart, al de Can Roca, al Goya, al Torre del Palau, al Sant Domènec Sàvio, al Cavall Bernat, al Liceo Egara i al Montserrat Roig, i un al Creixen, a l'Ègara, a l'Escola Pia, al Mont Perdut, al Petit Estel-La Nova i a l'IES Santa Eulàlia.

A infantil i primària hi ha 29 classes confinades: tres a l'Isaac Peral i al Petit Estel-La Nova, dos al Josep Ventalló i Vintró, a la Roda, al Sant Domènec Sàvio, al Liceo Egara, i al Sala i Badrinas, i un a l'Airina, a l'Antoni Ubach i Soler, al Creixen, a l'escola Delta, a l'Escola Pia, a la Gresol, a la Joan XXIII, a les Arenes, a Ponent, al Roc Alabern, a la Roser Capdevila, i al Sant Llorenç del Munt. També estan aïllades una aula de l'escola bressol Roc Blanc i de l'escola d'educació especial Crespinell.


Consulta en aquest enllaç quants alumnes hi ha confinats a cada centre.

 

Participació