VÍDEO Tensió entre veïns i policia a la Maurina per uns cotxes mal aparcats

El sindicat SPL-CME demana que es restitueixi el Grup d'Intervenció Especial per evitar fets similars

Redacció
22 d'abril del 2021
Actualitzat a les 16:09h
Escenes de tensió les que es van viure aquest dimecres al vespre al barri de la Maurina de Terrassa entre veïns i agents de la policia municipal. Tal com mostra un vídeo que el sindicat SPL-CME ha compartit a xarxes, un home és apartat per una multitud quan la policia l'intenta retenir.

Segons l'atestat policial dels fets, al que ha tingut accés LaTorre, la disputa s'hauria iniciat després que una patrulla veiés un grup de vehicles mal estacionats a la cantonada entre els carrers del Franc Comtat i de Felip II. Quan s'hi van acostar per interposar una denúncia, un home els hauria començat a increpar i tot seguit, s'hauria barrejat entre la resta de persones presents per evitar ser identificat. 

Mentrestant, un altre individu hauria agredit un dels agents presents al lloc, motiu pel qual va quedar detingut per un presumpte delicte d'atemptat contra l'autoritat.

El sindicat que ha compartit les imatges denuncia que les imatges "s'han donat anteriorment en altres barris" per afegir que "s'està complicant el panorama". En aquest sentit, demana més protecció als agents i critica la dissolució, anys enrere, del Grup d'Intervenció Especial del cos. Llegeix aquí el manifest que han publicat per denunciar la situació.