les lletres del cst

Lletres cosides amb el nom dels nounats a l'Hospital de Terrassa: una iniciativa per fer les habitacions «més acollidores»

El projecte vol que tots els nens i nenes acabats de néixer tinguin unes lletres amb el seu nom al bressol de l'habitació

per La torre del Palau, 23 d'abril de 2021 a les 20:00 |
L'Associació de Puntaires de Rubí ha posat en marxa una iniciativa per tal que tots els nadons que neixin a l'Hospital de Terrassa trobin el seu nom penjat al bressol de l'habitació, per fer-la més acollidora i que se sentin "com a casa". El projecte, Les Lletres del CST, segueix l'estela del projecte Les lletres de la Rita, que es va iniciar a la Vall d'Hebron.

Francina Rusiñol, presidenta de l'Associació, comenta que els agradaria que tots els nens i nenes que neixen al CST poguessin tenir les lletres amb aquest nom, i que es tracta d'una iniciativa que "agrada molt a les mares i pares dels nounats", que després es podran endur les lletres a casa.


Per col·laborar amb aquest projecte, hi ha diverses opcions: cosir lletres, donar retalls de roba o fer una aportació econòmica - a més de fer-ne difusió. A la mateixa web del projecte s'hi poden descarregar les plantilles per fer les lletres i també unes instruccions per cosir-les.
 

 

Participació