Covid-19 a les aules

Nou repunt de la xifra de grups bombolla confinats en escoles de Terrassa: en són 54 a 34 centres

En les últimes hores no s'ha reincorporat cap grup

per La torre del Palau, 22 d'abril de 2021 a les 10:00 |
El registre de grups escolars confinats en centres educatius de Terrassa mostra una persistent tendència a l'alça durant tota la setmana: als dos últims recomptes diaris n'hi havia 35 i 43, respectivament, i actualment la xifra s'ha enfilat fins als 54.

A més, si a la darrera actualització la mesura afectava 27 escoles i instituts, actualment ho fa en 34. En les últimes hores no s'ha reincorporat cap grup. Al novembre es va arribar al pic del curs, amb un centenar de grups confinats a tota la ciutat, però durant el 2021 la xifra ha minvat entre la vintena i la seixantena.


A secundària hi ha 26 grups: tres a l'IES Terrassa i al Cingle, dos als IES Can Roca, Cavall Bernat, Torre del Palau, Montserrat Roig i al Liceo Egara i al Sant Domènec Sàvio. També hi ha una classe confinada al Blanxart, al Creixen, a l'Egara, a l'Escola Pia, a la Goya, a l'IES Mont Perdut, al Petit Estel-La Nova i a l'IES Santa Eulàlia. 

A infantil i primària hi ha 27 grups confinats: tres a l'Isaac Peral, dos al Sant Domènec Sàvio, al Sala i Badrinas, a La Roda, al Liceo Egara i al Josep Ventalló, i un a l'Airina, a l'Antoni Ubach, al Creixen, a l'escola Delta, a l'Escola Pia, a la Gresol, al Joan XXIII, a les Arenes, a la Lumen, al Petit Estel-La Nova, a la Ponent, al Roc Alabern, al Roser Capdevila i al Sant Llorenç del Munt. Es troba en la mateixa situació una classe de l'escola bressol privada Roc Blanc.


Consulta aquí més detalls de la situació a cada centre.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 23 de juny.

 

Participació