Pas endavant per a la construcció d'una nova piscina coberta al Club Natació Terrassa

L'entitat ja ha rebut els plànols del projecte de mans dels seus arquitectes

La piscina, de 34x25 metres, serà multifuncional.
La piscina, de 34x25 metres, serà multifuncional. | CN Terrassa
Redacció
22 d'abril del 2021
El Club Natació Terrassa ha rebut aquesta setmana, de les mans dels arquitectes de l'obra, el projecte d'una nova piscina coberta de 34x25 metres a les instal·lacions de l'entitat. Tal com remarquen des del club, el projecte significarà un "salt qualitatiu" de les instal·lacons, així com un "increment de l'espai per desenvolupar activitat aquàtica".

El projecte, un dels compromisos de l'actual junta, contempla un espai multifuncional capaç d'acollir partits de waterpolo, així com competicions de natació de 25 metres. També permet muntar dos camps de waterpolo de categories inferiors, un camp i nou carrils, o 14 carrils de 25 metres. També hi ha prevista una passarel·la transversal d'un metre d'amplada.

Segons les previsions de l'actual junta, el projecte està pensat a mig termini, en el marc d'una pròxima legislatura. Fins aleshores s'ha de sol·licitar la llicència d'obres municipal, així com les les gestions per finançar-lo.

L'estudi D'Aura Arquitectura, que durà a terme el projecte, éstà especialitzat en projectes esportius aquàtics. Entre els seus treballs s'hi troba la reforma de la piscina del Club Natació del Club Olot, així com diversos premis en concursos del sector, tant a nivell estatal com català.