Oberta la convocatòria per dissenyar la mascota del Mundial d'Hoquei femení 2022 de Terrassa

Hi poden participar alumnes de tots els centres educatius de la ciutat , a partir de cinquè de primària

Redacció
21 d'abril del 2021
El Mundial d'Hoquei femení 2022 de Terrassa s'apropa, i ara s'ha obert la convocatòria per dissenyar la mascota -i el seu nom- que estarà present durant la competició i les campanyes de promoció prèvies i posteriors a la cita. Els guanyadors dels dos concursos s'anunciaran a l'acte de final de curs del Consell Esportiu.

Al concurs hi poden participar els alumnes de totes les escoles i instituts de Terrassa i de l'àrea d'influència del Consell Esportiu. Així, segons fonts municipals, es pretén que els més joves "s'impliquin en l'esdeveniment i explorin la seva creativitat per dissenyar una mascota innovadora, que sigui un reflex de l'hoquei i de Terrassa i que sigui un estendard en l'àmbit mundial".

Hi ha diversos requisits pels treballs participants: han de ser completament originals, identificar-se en disseny i en nom amb l'hoquei, i lliurar-se en format d'imatge a través d'un USB, en mida DIN-A3 i amb una resolució mínima de 200pp. Els dibuixos s'han d'acompanyar d'un text breu en què s'expliqui les tècniques i metodologies, així com una contextualització i explicació del disseny. Les propostes es poden lliurar fins al 17 de maig inclòs a l'oficina del Consell Esportiu a la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa.

El concurs s'estructura en quatre categories: cinquè i sisè de primària, primer i segon d'ESO, tercer i quart d'ESO i secundària postobligatòria. El jurat escollirà tres finalistes per cada una d'elles. El primer classificat s'endurà una tauleta Android, la segona, un val de material esportiu de 80 euros, i la tercera, un val de material esportiu de 50 euros.

El disseny guanyador de la mascota s'emportarà l'equipació oficial i l'stick oficial de la competició, i el nom escollit com a guanyador s'endurà dues entrades per a un partit del mundial. A més, també hi haurà un premi per al centre educatiu amb major índex de participació.