Es dispara fins a 27 la xifra d'escoles i instituts de Terrassa amb aules confinades per Covid-19

La reincorporació de 12 grups en les últimes hores no ha frenat l'augment

Redacció
21 d'abril del 2021
Actualitzat el 22 d'abril a les 9:37h
Terrassa té actualment 43 grups escolars confinats.
Terrassa té actualment 43 grups escolars confinats. | Josep M Montaner
La xifra de grups bombolla confinats en escoles i instituts de Terrassa s'ha disparat en les últimes hores: el registre passa de 35 a 43, tot i la reincorporació de 12 grups. Com a referència, fa cinc dies hi havia 29 classes aïllades. La mesura afecta 27 centres educatius de la ciutat, mentre que a l'últim recompte ho feia en 19.

A secundària hi ha 20 grups confinats: tres a l'IES Terrassa, dos a l'IES Can Roca, al Cavall Bernat, al Montserrat Roig, al Liceo Egara i al Sant Domènec Sàvio, i un al Blanxart, a l'Ègara, a l'Escola Pia, al Mont Perdut, al Petit Estel - La Nova, a l'IES Santa Eulàlia, i al Torre del Palau.

A infantil i primària hi ha 22 classes confinades: tres a l'Isaac Peral, dos a la Roda, al Liceo Egara, al Sant Domènec Sàvio i al Josep Ventalló, i un a l'Airina, a l'Antoni Ubach, al Creixen, a l'escola Delta, a l'Escola Pia, a la Gresol, a les Arenes, al Petit Estel - La Nova, a l'escola Ponent, al Roser Capdevila i al Sala i Badrinas. També hi ha un grup confinat a l'escola bressol Roc Blanc.

Els grups que s'han reincorporat en les últimes hores són 12: set grups de secundària de l'Escola Pia i cinc de primària: tres més de l'Escola Pia, i un al col·legi Roser Capdevila i al Serra de l'Obac.