El Museu de Terrassa renova el distintiu de compromís amb la sostenibilitat

Dues seccions del Museu, la Seu d'Ègara i la Casa Alegre de Sagrera, compten amb el segell "Biosphere" per segon any consecutiu per la gestió sostenible de les seves activitats

La Casa Alegre de Sagrera.
La Casa Alegre de Sagrera. | Arxiu
Redacció
25 d'abril del 2021
La Seu d'Ègara i la Casa Alegre de Sagrera han renovat el distintiu "Compromís per la Sostenibilitat Biosphere" que les dues seccions del Museu de Terrassa van rebre l'any passat.

El distintiu, impulsat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, pretén fomentar les bones pràctiques en gestió sostenible i turisme responsable entre les empreses i serveis. D'aquesta manera, reconeix el compromís que els equipaments fan per la sostenibilitat. 

La regidora de cultura, Rosa Boladeras ha explicat que "renovar aquest distintiu reforça la nostra aposta per l'impuls d'una cultura compromesa, sostenible i amb un segell propi com el GAS (Gèneres, Accessibilitat i Sostenibilitat). Uns valors que intentem fomentar i potenciar en totes i cadascuna de les iniciatives culturals que s'impulsen a la nostra ciutat".

En aquesta línia, l'objectiu de l'Ajuntament és treballar en la prevenció, eliminació o reducció de l'impacte que tenen algunes instal·lacions i iniciatives en l'entorn. Enguany, el Museu de Terrassa també ha adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció de la Covid-19.