Medicina

Arrenca a MútuaTerrassa la dinovena edició del cicle de conferències «Dijous de Mútua»

Aquest dijous se celebra la primera , amb el títol de "Incontinència urinària en la dona"

per La torre del Palau , 20 d'abril de 2021 a les 17:00 |
La dinovena edició del cicle "Dijous de Mútua" començarà aquest dijous 22 d'abril amb la conferència "Incontinència urinària en la dona", pronunciada pel doctor Jordi Cassadó, coordinador assistencial del servei d'Obstetrícia i Ginecologia de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Després de suspendre's el 2020 per la pandèmia, enguany s'han programat sis conferències en format virtual. Com a novetat, incorpora la modalitat de conversa entre un professional de la institució amb un periodista. Les sessions es podran seguir cada dijous a les 18 h a través de l'Instagram de MútuaTerrassa (@mutuaterrassa), i pel Facebook de Món Terrassa.


Les converses tindran lloc de manera mensual, entre l'abril i novembre (a excepció de juliol i agost) amb l'objectiu de divulgar qüestions mèdiques d'actualitat i d'informar de manera entenedora sobre les preocupacions de la societat. Les temàtiques que es tractaran s'han escollit d'acord amb peticions d'assistents a conferències d'altres edicions. Pròximament es destaparà el programa complet.

De què es parlarà a la sessió de dijous?


El cicle "Dijous de Mútua" arrencarà aquest dijous a les 18 h amb una sessió en què el doctor Cassadó respondrà dubtes i inquietuds sobre la incontinència urinària, exposarà la incidència de la patologia en el dia a dia de les dones i explicarà com pot afectar a la seva qualitat de vida, especialment si es normalitza i no es consulta a un especialista. 

 

Participació