successos

Roben una bicicleta davant de la policia i acaben acusats de furt i denunciats per tinença d'armes i incompliment del toc de queda

Dos sospitosos van aconseguir fugir

per La torre del Palau , 20 d'abril de 2021 a les 14:00 |
La trucada d'un particular ha informat, a les 0.22 d'aquest dimarts, que hi havia quatre homes en actitut sospitosa a tocar de l'aparcament de bicicletes del passeig del Vint-i-dos de Juliol de Terrassa, a l'altura del carrer de l’Arquitecte Puig i Cadafalch.

Una dotació de la Policia Municipal va dirigir-se al lloc, on va observar que els sospitosos fugien corrent en veure la seva presència, fugint amb una de les bicicletes aparcades. Els agents van perseguir-los sense poder atrapar-los, però els infractors van deixar anar la bicicletes, així com un casc i unes tenalles. 


Després d'una batuda per la zona, els agents van localitzar a dos dels sospitosos. Un cop identificats, durant el registre van trobar una borra extensible en un d'ells, motiu pel qual va ser denunciat. Tots dos van quedar, a més, denunciats per un presumpte delicte de furt i per incomplir el toc de queda.

 

 

Participació