Parades a peu de carrer sense fires però fins dissabte: així se celebra enguany Sant Jordi a Terrassa

El mercat prevista al parc de Sant Jordi finalment no es farà per l'escassa demanda de negocis

Terrassa tindrà 38 parades a peu de carrer aquest Sant Jordi 2021.
Terrassa tindrà 38 parades a peu de carrer aquest Sant Jordi 2021. | Anna Mira
Redacció
22 d'abril del 2021
Actualitzat a les 18:08h
38 establiments de flors i llibreries ompliran els carrers de parades en aquest Sant Jordi marcat per la pandèmia. Ho faran davant del mateix establiment o en ubicacions pròximes, ben ventilades i espaioses, però en cap cas s'agruparan en forma de fira.

En total, 19 floristeries i 19 llibreries de la ciutat vendran els seus productes a peu de carrer després de demanar l'autorització a l'Ajuntament. De manera excepcional, per esglaonar les vendes, ho poden fer aquest dijous, divendres (dia de Sant Jordi) i dissabte.

Enguany, per la situació sanitària i amb la intenció d'evitar aglomeracions, la ciutat no acollirà cap fira ni mercat com es fa tradicionalment. Malgrat que el Consistori preveia organitzar una fira de llibres i roses al parc de Sant Jordi, la cita s'ha acabat descartant per l'escassa demanda de negocis.

En el cas dels negocis que no organitzin una paradeta, l'aforament es limita al 30%. Tota activitat comercial, tant en establiments com a peu de carrer, ha de finalitzar a les nou del vespre. Consulta el mapa i la llista situada sota el text, amb el nom dels comerços que monten parada per Sant Jordi i la seva ubicació.

Per conèixer els horaris d'obertura, l'ubicació i els serveis de cada establiment comercial de Terrassa, visita aquest enllaç. Per conèixer més activitats que acull la ciutat amb motiu de Sant Jordi, clica aquí.