Covid-19 a les aules

Creix amb força la xifra de classes confinades a Terrassa tot i la reincorporació de 14 grups

35 grups bombolla de 19 centres educatius es troben en quarantena

per La torre del Palau , 20 d'abril de 2021 a les 10:00 |
La xifra de grups escolars en quarantena per Covid-19 en escoles i instituts de Terrassa ha augmentat durant el cap de setmana. A l'últim recompte, de divendres passat, hi havia 29 classes aïllades, i actualment en són 35, segons dades de l'Ajuntament de Terrassa. En les últimes hores, a més, s'han reincorporat 14 aules, fet que no ha impedit un creixement del registre.

Entre els 19 centres amb grups confinats hi destaca l'Escola Pia, amb 11, i és que dies enrere s'hi va practicar PCR a més de 1.000 alumnes de primària i secundària.


A secundària hi ha 17 grups: vuit a l'Escola Pia, dos a l'IES Can Roca i al Terrassa, i un a l'Ègara, al Liceo Egara, al Montserrat Roig, a l'IES Santa Eulàlia i al Torre del Palau.

A infantil i primària també hi ha 17 classes confinades: tres a l'Escola Pia, dos al Josep Ventalló, al Roser Capdevila, a la Roda i al Sant Domènec Sàvio, i un a l'Antoni Ubach, al Creixen, a l'Isaac Peral, al Ponent, al Sala i Badrinas i al Serra de l'Obac. Es troba en la mateixa situació un grup de l'escola bressol Roc Blanc.


Els 14 grups que s'han reincorporat en les últimes hores són sis de secundària (dos de l'Escola Pia i un als IES Can Jofresa, Santa Eulàlia, Terrassa i a l'escola Edgar. A infantil i primària són sis més (un a l'Agustí Bartra, al Vapor, a l'Escola Pia, a l'escola França, al Mare de Déu del Carme i al Serra de l'Obac. També han tornat un grup de l'escola d'educació especial l'Heura i de l'escola bressol municipal Ginesta.
 

 

Participació