successos

FOTOS Onada de robatoris en escoles de Matadepera la matinada de dissabte a diumenge

Diversos homes haurien accedit a dos centres i haurien intentat forçar la porta d'un tercer

per La torre del Palau , 19 d'abril de 2021 a les 15:00 |

Les escoles Montcau-La Mola i Joan Torredemer de Matadepera van ser víctimes, aquest cap de setmana, de dos robatoris amb força amb desperfectes als seus accessos inclosos. Els fets van tenir lloc la matinada de dissabte a diumenge en pocs minuts de diferència, i els lladres van emportar-se, principalment, diners.

La Policia Local va rebre una trucada dels Mossos, a quarts de quatre de la matinada, advertint d'un robatori al Montcau- La Mola en què s'havien sostret diners de la caixa. A la revisió de les càmeres, es va comprovar que hi havia tres assaltants, dels quals se'n desconeix encara la identitat.


 

L'alarma inutilitzada de l'escola Joan Torredemer. Foto: Ajuntament de Matadepera

Pels volts de les quatre de la matinada, l'empresa responsable de les alarmes de l'escola Joan Torredemer va trucar la mateixa Policia Local per uns fets similars. En aquest cas, la patrulla es va desplaçar al centre i va constatar que la reixa d'entrada era forçada i oberta. La sala de direcció i la secretaria van aparèixer regirades. Els Mossos investiguen els fets, que en aquesta ocasió, haurien protagonitzat només dos individus.

Vistos els precedents, els agents es van dirigir als diferents centres escolars del poble, comprovant que també s'havia forçat sense èxit l'accés a l'escola municipal de música Frederic Mompou. Hores abans, a la tarda, es van produir desperfectes en finestres i a la seu de l'Agrupament Escolta, El Cau. Les forces de seguretat ja investiguen els fets per conèixer si existeix alguna relació entre els robatoris i actes vandàlics.

 

Participació