«Em vull vacunar!»; MútuaTerrassa llença un llibre didàctic gratuït per aquest Sant Jordi

L'obra vol acostar els més menuts al paper de la medicina per millorar la vida de les persones al llarg dels segles

Redacció
19 d'abril del 2021
Actualitzat el 20 d'abril a la 13:24h
"Em vull vacunar!" és el nom del guanyador de la quarta edició del concurs de Sant Jordi de MútuaTerrassa. És una obra escrita per Cristina Cabeza, metgessa adjunta de Medicina Interna del centre, i il·lustrada per l'artista terrassenc Robert Cabeza, que se centra en el paper de la vacuna per contribuir a salvar la vida de milions de persones al llarg de la història.

Les protagonistes del conte, la Martina i la Bruna, coneixeran, gràcies a la seva mare, la important tasca dels professionals de la salut, la ciència i la investigació. Així, l'obre vol aproximar als més menuts a l'àmbit científic i atraure el seu interès per la investigació gràcies a les fites aconseguides per grans noms com Pasteur o Jenner.

L'obra es podrà descarregar gratuïtament a partir del 23 d'abril a través del web de MútuaTerassa i vol convertir-se, segons informen des de la institució egarenca, en una eina didàctica per a famílies de pacients pediàtrics, professionals de la salut, educadors i a la societat en general.