Covid-19 a les aules

S'eleva a 29 la xifra de classes confinades per Covid-19 en escoles de Terrassa

Hi ha 16 centres educatius amb grups en quarantena

per La torre del Palau , 16 d'abril de 2021 a les 11:00 |
La xifra de classes confinades per casos de Covid-19 s'ha elevat en les últimes hores: si a l'últim recompte hi havia 26 grups en quarantena, actualment en són 29. Aquests es troben en 16 escoles, entre les quals hi destaca l'Escola Pia, que té 12 grups confinats després d'un cribratge celebrat la setmana passada. La mesura, segons Salut, afecta uns 600 alumnes dels prop de 40.000 que hi ha a la ciutat.

A secundària 14 grups: vuit a l'Escola Pia, un a Can Jofresa, a Can Roca, a l'Edgar, i als IES Santa Eulàlia, Terrassa i Torre del Palau.


A infantil i primària hi ha 13 grups en quarantena: quatre a l'Escola Pia, dos al Roser Capdevila i al Serra de l'Obac, i un a l'Agustí Bartra, el Vapor, l'escola França, a la Mare de Déu del Carme i al Sala i Badrinas.

També es troben en la mateixa situació un grup de l'escola d'educació especial L'Heura i un altre de l'escola bressol municipal Ginesta. En les últimes hores, a més, no s'ha reincorporat cap grup.


Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 5 de maig.

 

Participació