El parc de Sant Jordi acollirà una fira de llibres i roses el pròxim 23 d'abril

La cita se celebrarà tota la Diada en un recinte tancat i amb aforament limitat

Redacció
15 d'abril del 2021
L'Ajuntament de Terrassa es troba organitzant una fira-mercat pel pròxim divendres, 23 d'abril, Diada de Sant Jordi. La cita tindrà lloc durant tota la jornada, en un espai tancat, situat, no per casualitat, al parc de Sant Jordi.

Fins al 19 d'abril a la mitjanit, floristes i llibreters de la ciutat poden sol·licitar una parada a través d'aquest enllaç. La iniciativa, segons fonts municipals, és "una alternativa a aquells negocis que per les seves característiques no poden posar una parada a la façana del seu establiment".

Així doncs, durant tot el dia, la fira de Sant Jordi s'ubicarà en un espai perimetral, seguint un model similar al d'anteriors ocasions, com la fira de Santa Llúcia o la fira d'Hivern. Les parades estaran separades per un mínim de dos metres, amb cues que garanteixin la distància entre persones i un aforament del 30%.

Professionals controlaran l'assistència i informaran els assistents a les entrades del recinte. L'organització posarà a disposició de la ciutadania gel hidroalcohòlic, i l'ús de la mascareta serà obligatori.