successos

Abandona el cotxe fugint de la policia a Terrassa i l'enxampen a comissaria quan denunciava que li havien robat

La grua va retirar el vehicle, que l'home havia deixat amb les claus posades per seguir l'escapada a peu

per La torre del Palau , 13 d'abril de 2021 a les 17:00 |
Un vehicle sense ITV que circulava per la plaça de la Font Llicona de Terrassa a les 17.50 h d'aquest dimarts va fugir després d'adonar-se de la presència policial. El conductor va començar aleshores a circular de manera temerària, contra direcció i saltant-se un semàfor.

En veure que no aconseguia distanciar-se de la patrulla que el seguia, l'home es va aturar i va sortir corrent amb el seu acompanyant, deixant el vehicle al mig de la calçada amb les claus posades. Gràcies al clixé fotogràfic els agents van aconseguir identificar el conductor, i van constatar que no havia obtingut mai el carnet de conduir.


Un cop la grua municipal va haver traslladat el vehicle al dipòsit municipal, l'infractor es va dirigir a la prefectura de la Policia Municipal amb la intenció de posar una denúncia per un robatori de la cartera, el mòbil i les claus del cotxe. Els agents el van informar de la identificació, i que quedava investigat per un presumpte delicte contra la seguretat viària. També va quedar denunciat per la resta d'infraccions.

 

 

Participació