Covid-19 a les aules

Nou escoles de Terrassa tenen classes confinades després de la tornada de Setmana Santa

En les últimes hores s'ha reincorporat un grup d'escola bressol

per La torre del Palau, 13 d'abril de 2021 a les 10:00 |
El balanç de classes confinades en escoles i instituts de Terrassa mostra una tendència moderada a l'alça una setmana després de la reincorporació de Setmana Santa. A l'últim recompte hi ha nou grups en quarantena i, segons el departament d'Educació, la mesura afecta 198 alumnes i professors de la ciutat.

Fa menys d'una setmana entraven en quarantena els dos primers grups després de l'aturada: un de l'IES Terrassa i un de l'escola bressol El Molinet. Aquest últim, de fet, s'ha reincorporat en les últimes hores.


A secundària hi ha dos grups en aquesta situació: un a l'IES Can Jofresa i un altre a l'IES Terrassa. A infantil i primària en són cinc: un al Vapor, un a l'escola França, un a la Mare de Déu del Carme, un al Roser Capdevila i un altre al Serra de l'Obac. També hi ha un grup confinat a l'escola d'educació especial L'Heura i un altre a l'escola bressol municipal Ginesta.

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).
Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 8 de juny.

[noticia]280[noticia] [noticia]271[noticia]

 

 

Participació