successos

Denuncien nou persones per fer «botellón» durant el cap de setmana a Terrassa

La Policia Muncipal va interposar un total de 40 denúncies del 5 a l'11 d'abril.

per La torre del Palau , 12 d'abril de 2021 a les 19:00 |
Policia Municipal de Terrassa patrullant per la ciutat durant el coronavirus. | Anna Mira
La Policia Municipal de Terrassa ha interposat aquest cap de setmana un total de 19 denúncies per incompliment de les restriccions per contenir la Covid-19. La xifra arriba a la quarantena si es compte de dilluns 5 al diumenge 11 d'abril. 

Entre les denúncies del cap de setmana, destaquen les nou que s'han interposat per beure alcohol al carrer. En concret, divendres es van interposar sis denúncies; tres a tres persones que es trobaven, a les 16 h, sense dur la mascareta posada i causant molèsties al parc de Gernika.


També es va interposar dues denúncies a una persona que circulava per la via pública en horari de toc de queda i sense dur la mascareta posada; i una darrera a una persona que estava al carrer sense causa justificada, passades les 22 h.

Dissabte es van interposar nou denúncies, cinc a un grup de persones que es trobaven, a les 17.58 h, a la plaça del Tint, consumint begudes alcohòliques, i una altra a una persona que els acompanyava sense dur la mascareta posada.


També es va interposar una denúncia al propietari d’un establiment situat al carrer de Colom que tenia a diversos clients consumint a la barra, i dues denuncies més per incompliment del toc de queda.

Finalment, diumenge es van interposar quatre denúncies, tres a un grup de persones que es trobava a la plaça de Cipriano García, a les 23.54 h, consumint begudes alcohòliques. Els agents també els van denunciar per pertorbar el descans dels veïns.

La darrera denúncia va ser per a una persona integrant d’un grup que es trobava, a les 19.50 h, al carrer de Prim consumint begudes alcohòliques i amb la música molt alta. En veure la presència policial, les persones van fugir corrents, podent-ne interceptar els agents a una, que va ser denunciat.
 

Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació