L'Ajuntament de Terrassa proporciona ajut econòmic per a activitats d'estiu

Les sol·licituds es poden presentar fins el 23 d'abril

Les ajudes van destinades a garantir la igualtat d'oportunitats per als infants i joves.
Les ajudes van destinades a garantir la igualtat d'oportunitats per als infants i joves. | BV
Redacció
13 d'abril del 2021
Amb l'objectiu d'afavorir la igualtat d'oportunitats i de respondre a la necessitat de cada infant, l'Ajuntament de Terrassa ha obert la convocatòria de sol·licitud d'ajuts econòmics per a infants i joves a les diferents activitats d'estiu que s'organitzin a la ciutat. El termini de presentació de sol·licituds està obert fins al 23 d'abril. 

Aquestes ajudes permetran finançar tota mena d'activitats, siguin en el món del lleure, esportives, culturals, musicals, artístiques, tecnològiques o educatives. A més, també assumiran la despesa del servei de menjador de l'activitat on s'hagi inscrit el nen. Amb la concessió d'aquests diners, l'Ajuntament vol donar cobertura a les necessitats bàsiques de la ciutadania des de la perspectiva de dret i dels principis d'accessibilitat i autonomia. 

La sol·licitud s'ha de presentar de manera telemàtica a través del formulari disponible a la Seu Electrònica de l'Ajuntament. Les persones que no disposin de mitjans informàtics propis o dels coneixements necessaris per fer els tràmits de manera autònoma poden sol·licitar cita prèvia als Punts d'Orientació Social, des d'on rebran el suport necessari.