ACTUALITZACIÓ DE DADES

Es dispara el nombre d'ingressats, el risc de rebrot i el risc de transmissió a Terrassa

Actualment als centres hospitalaris egarencs hi ha 116 pacients ingressats per la Covid-19

per Sergi Baixas , Terrassa, 12 d'abril de 2021 a les 11:29 |
UCI de l'Hospital MútuaTerrassa. | ACNAlbert Alemany
Creixen els ingressats per Covid-19 després d'una tímida caiguda que havia situat el nombre de pacients per sota del centenar. Actualment, els hospitals de Terrassa atenen 116 pacients, 18 més que fa tres dies. D'aquests, 16 es troben a l'UCI, igual que aquest passat divendres. En els últims mesos el pic d'ingressats va arribar fins als 228, 22 dels quals a la Unitat de Cures Intensives. 

A l'Hospital de Terrassa hi ha 29 persones ingressades a planta i deu a l'UCI. A banda, quatre persones són ateses a domicili. A l'Hospital Universitari MútuaTerrassa hi ha 54 persones a planta, sis a l'UCI, nou a la Unitat de Semicrítics i quatre més en hospitalització a domicili. 


Pel que fa als nous contagis, en l'última setmana se n'han detectat 236, xifra per sota dels 261 de la setmana anterior. Amb aquestes xifres, la ciutat arriba als 17.806 casos acumulats des de l'inici de la pandèmia. El risc de rebrot es dispara fins als 221 punts (54 punts en només 48 hores) mentre que la velocitat de contagi també augmenta fins a l'1, molt per sobre del 0,72 de divendres passat.  

Consulta aquí el recompte de fa una setmana i compara'l amb les dades actuals.

 

 

Participació