Mobilitat

Cinc escoles de Terrassa organitzen un concurs de vídeos curts per informar de la nova ordenança de mobilitat

Les AFAs de les escoles el Vapor, Enxaneta, França, Sala i Badrinas i Serra de l'Obac han estat les impulsores de la iniciativa, oberta a participar-hi fins al 7 de maig

L'ordenança de mobilitat és una aposta per millorar l’espai públic, la seguretat viària i la preservació del medi ambient. | Roger Navarro
per La Torre del Palau, Terrassa | 12 d'abril de 2021 a les 13:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Amb l'objectiu de donar a conèixer la nova ordenança municipal de mobilitat, cinc de les AFA que formen part del grup Camí Escolar Terrassa organitzen un concurs de vídeos curts. D'aquesta manera esperen poder arribar a la població terrassenca, però sobretot a les famílies de les escoles. 

Poden participar-hi totes aquelles famílies que formen part d'alguna de les AFA de l'escola el Vapor, Enxaneta, França, Sala i Badrinas o Serra de l'Obac. Per cobrir tota la nova ordenança, cada escola col·laborarà donant a conèixer uns punts concrets de la normativa.


Cada participant podrà enviar un únic vídeo curt d'una durada màxima de 60 segons i en format horitzontal. La tècnica de gravació i edició del vídeo és totalment lliure, però s'haurà de presentar en format d'arxiu MP4, MPG o AVI.

La inscripció està oberta fins al 7 de maig i només cal emplenar el formulari disponible a les webs de cadascuna de les AFA participants amb les dades i l'enllaç del vídeo.


Hi haurà un vídeo guanyador per a cadascuna de les AFA participants que consistirà en dues entrades per a infants i dues per a adults a la Granja Aventura Park a Viladecavalls. A més, tots els vídeos participants rebran un petit obsequi.

Les persones guanyadores es donaran a conèixer la setmana del 10 al 14 de maig de 2021 i prèviament se'ls comunicarà el dia, lloc i hora d'entrega del premi.


 

Participació