Concert

Judit Neddermann presenta nou disc al Centre Cultural Terrassa

'Aire', produït sota l'apadrinament del cantant Alejandro Sanz, es podrà escoltar aquest dissabte 10 d'abril a les 20 h

per La torre del Palau, Terrassa | 9 d'abril de 2021 a les 13:00 |
La cantant Judit Neddermann. | Cedida
La cantautora Judit Neddermann presenta dissabte 10 d'abril a les 20 h el nou disc Aire al Centre Cultural Terrassa. Es tracta del primer disc que la cantant edita amb el reconegut Alejandro Sanz i que s'estrenava el passat mes de febrer. 

El concert en format acústic que la vilassarenca presenta aquest dissabte inclourà també els seus temes de sempre. L'artista destaca per la seva proximitat i calidesa a l'hora d'apel·lar els sentiments del públic, que en aquest cas, ja han exhaurit totes les entrades. 


Neddermann, nascuda en una família de músics, compta amb tres discs publicats en solitari i un amb la seva germana Meritxell Neddermann. Ha compartit escenari amb diversos cantants, entre ells, Joan Manuel Serrat, Macaco, Txarango, Manu Guix, Gossos, Blaumut i The Sey Sisters. A més ha gravat cinc discs amb Genís Bou, líder del projecte The Gramophone Allstars i ha participat en tres produccions teatrals: Love for Shakespeare de Lluís Pasqual, Llum de paraula i Tot és fum de la companyia Les Impuxibles, i Canto jo i la muntanya bella

 

Participació