Tot el que has de saber sobre les portes obertes i la preinscripció a les escoles bressol públiques de Terrassa

Les famílies podran visitar els centres fins el 28 d'abril i el 5 de maig començarà el període de preinscripció

Terrassa té 11 escoles bressols municipals i 3 de la Generalitat.
Terrassa té 11 escoles bressols municipals i 3 de la Generalitat. | Cedida
Redacció
08 d'abril del 2021
Actualitzat a les 9:51h
Les escoles bressol públiques de Terrassa fan aquest mes d'abril les jornades de portes obertes presencials perquè les famílies puguin conèixer els centres i decidir-se de cara a la preinscripció dels infants pel curs vinent. Els centres obriran successivament entre el 12 i el 28 d'abril.

Per respectar les mesures del Procicat, les famílies interessades hauran de contactar amb el centre per correu electrìnic o per telèfon. Consulta aquí tota la informació de contacte de les escoles bressol municipals i de la Generalitat a Terrassa. A les visites a les escoles bressol municipals s'admetran dues persones sense infants, i a les de la Generalitat, una persona per família sense infants.

A banda de les visites presencials, tots els centres han produït viídeos de presentació que es poden visitar al canal de Youtube de l'Ajuntament de Terrassa.

Després del període de portes obertes començarà la preinscripció dels infants. El 27 d'abril s'espera que es publiqui la oferta provisional de places, i a partir del 5 de maig, es podran presentar les sol·licituds de preinscripció. En el cas de les escoles bressol municipal s'ha de formular en aquest enllaç, i en el de les llars d'infants de la Generalitat, en aquest. La publicació de l’assignació de places serà el 7 de juny i l’endemà començarà el període de matrícula.