Tot a punt pel cicle «Jazz a prop»: set concerts gratuïts en patis d'escoles de Terrassa

Se celebrarà cada dissabte i diumenge, des d'aquest cap de setmana i fins al 2 de maig

Jazz a Terrassa
Jazz a Terrassa | Cedida
Redacció
09 d'abril del 2021
Actualitzat a les 20:57h
La 24a edició del cicle Jazz de Terrassa se celebrarà entre aquest diumenge 11 d'abril i el 2 de maig amb set concerts gratuïts en patis de set escoles de la ciutat. Amb un aforament limitat de 150 assistents per concert i a l'aire lliure, l'organització s'assegura complir amb les mesures contra la Covid-19.

L'Associació de Músics de Jazz de Terrassa ha comandat la direcció artística del cicle, impulsat per l'Ajuntament de Terrassa i amb protagonisme per les formacions locals i vinculades a la ciutat.

Segons la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, "la programació atorga rellevància a les formacions egarenques per un doble motiu: posar en relleu l'enorme talent cultural i musical de Terrassa, i donar suport al teixit cultural de la ciutat" per l'impacte de la pandèmia en el sector. En aquest sentit, afegeix: "La cultura és més necessària que mai".

Aquest diumenge actuarà el Susana Sheiman Quintet a l'escola Agustí Bartra, el 17 d'abril ho faran els Beating Blues a l'escola Auró, el 18 d'abril serà el torn de Dani Rambla i Guim G. Balasch a l'escola El Vallès, el 24 d'abril tocarà Arnau Gil a l'escola Enxaneta, el 25 d'abril ho farà el Txema Riera Quartet a l'escola Sant Llorenç del Munt, l'1 de maig ho farà Carola Ortiz a l'escola Josep Ventalló i el 2 de maig The Changes tocarà a l'escola les Arenes. Tots ells començaran a les 12.30 h del migdia. Les entrades es poden adquirir des del 24 de març a les 9 del matí a través d'aquest enllaç.