1 de 10
Ecomonia

Terrassa facilitarà la concessió de microcrèdits per a projectes empresarials

El conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i MicroBank estableix una línia de finançament d'un milió d'euros

per La Torre del Palau, Terrassa | 7 d'abril de 2021 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Terrassa i MicroBank han signat un conveni de col·laboració per facilitar el finançament de projectes empresarials a través de microcrèdits. Les persones beneficiàries seran empreses de nova creació i d'economia social, professionals autònoms i microempreses.

Els sol·licitants hauran de tenir un pla d'empresa per al seu projecte i l'informe favorable de viabilitat elaborat per l'Ajuntament de Terrassa. A més, podran optar a microcrèdits per un import màxim de 25.000 euros.


L'acord, firmat pel regidor d'Economia Social, Pep Forn, el president de MicroBank, Juan Carlos Gallego i la directora territorial de Barcelona de CaixaBank a Catalunya, Maria Alsina, estableix una línia de finançament d'un milió d'euros. 

Amb aquest conveni, les dues parts busquen afavorir la igualtat d'oportunitats entre homes i dones, nous residents, persones amb discapacitat i amb especial atenció als col·lectius en situació de vulnerabilitat.


El criteri de concessió de microcrèdits per part de MicroBank atén fonamentalment a la confiança en la persona o l'equip que sol·licita el préstec i la viabilitat del projecte. En el context de la crisi sanitària actual, l'entitat bancària posa a disposició una nova línia de finançament amb el suport del Fons Europeu d'Inversions per tal d'atendre les necessitats de circulant derivades de la Covid-19.

Altres notícies que et poden interessar

​​​
​​​

 

Participació