La policia atura un doble intent d'ocupació en una casa de Matadepera

Durant el 2021 ja se n'han evitat una dotzena d'ocupacions i s'han detingut tres persones

Redacció
07 d'abril del 2021
Actualitzat a les 10:04h
La Policia Local de Matadepera va impedir aquest dimecres, en poques hores de diferència, dos intents d'ocupació d'un mateix habitatge a la zona de les Pedritxes. Els fets van tenir lloc cap a quarts de vuit del vespre i a quarts de tres de la matinada, respectivament.

Els veïns van avisar el cos per una possible ocupació d'un habitatge. Un cop al lloc, els agents van topar amb tres individus que, malgrat que asseguraven no tenir recursos econòmics per viure, segons l'atestat policial es desplaçaven en un cotxe llogat. Van quedar denunciats.

Durant el 2021 ja s'han aturat una dotzena d'intents d'ocupació a Matadepera amb tres detinguts. De fet, dies enrere, la policia alertava d'un repunt dels casos, amb cinc intents en només quatre dies. Segons la Policia Local, es tracta majoritàriament de cases propietat d'entitats bancàries, publicitades en portals immobiliaris, però també de segones residències.

Fonts municipals expliquen que aquest tipus d'incidents es donen més a les urbanitzacions, tot i que també s'han donat casos al centre del poble. Per això, la policia explica que "la col·laboració veïnal és imprescindible", i agraeix que "estiguin alerta i avisin si veuen vehicles o persones que no es coneixen".