Terrassa obre un canal de Whatsapp amb notícies adaptades a lectura fàcil

L'Ajuntament posa el servei en funcionament aquest abril per a persones amb dificultats de comprensió

Redacció
18 d'abril del 2021
L'Ajuntament de Terrassa posa en marxa aquest mes un nou canal d'informació a través de l'aplicació Whatsapp: a partir d'ara, el Consistori difondrà notícies i informacions municipals d'interès adaptades a lectura fàcil per a persones amb dificultats de comprensió.

Per donar-se d'alta al nou servei, els interessats han d'enviar un missatge de Whatsapp al 683 244 359 o bé omplir aquest formulari. Les notícies estaran disponibles en català i en castellà, i estaran disponibles en format de missatge de text i emoticones o en document PDF. Amb la intenció de preservar la intimitat dels usuaris, les informacions s'enviaran individualment a cada persona.

En col·laboració amb l'Ajuntament,  entitats que atenen persones amb dificultats de comprensió oferiran instruccions, materials i xerrades personalitzades a demanda per explicar el servei i com donar-se'n d'alta.

Fonts municipals apunten que, amb la creació d’aquest canal es pretén facilitar l’accés a la informació de les persones amb dificultats de comprensió de manera més còmoda, directa i autònoma, així com fomentar la seva inclusió en les activitats culturals i socials de Terrassa.