Ple Municipal

Vega: «L’Ajuntament ha de mirar la ciutat a l’hora de repartir el superàvit»

El PSC Terrassa considera que les inversions de 16,8 milions "no s'ajusten a la necessitat social"

per La torre del Palau, 26 de març de 2021 a les 19:00 |
El PSC de Terrassa ha criticat el repartiment de les inversions de 16,8 milions que el govern municipal preveu gràcies al superàvit del que disposa. Amb el ple municipal d'aquest dilluns -on s'aprovarà l'ampliació del pressupost per dur-les a terme- a l'horitzó, l'exalcalde socialista, Alfredo Vega, ha demanat que l'Ajuntament "miri la ciutat" abans de decidir a què destinarà aquest diners.

En una roda de premsa celebrada a la seu del partit, Vega ha agraït al govern de l'Estat la suspensió extraordinària de les regles fiscals, i ha destacat que dels gairebé 17 milions de què disposa l'Ajuntament, més de 12 provenen dels pressupostos del govern encapçalat pel PSC.Pel seu partit, assegura l'exalcalde, hi ha tres prioritats: l'ampliació del parc públic d'habitatge, la millora de l'ocupació i el foment del comerç local. En aquest sentit, reclamen a l'Ajuntament tres actuacions que consideren "assumibles": una línia d’ajuts per formar digitalment als comerciants, la creació d’una plataforma de venda en línia i la creació d’un programa de vals de descompte.


Amb relació a aquest últim punt, recorden que ja es va presentar una proposta en la mateixa línia al ple d'octubre del 2020, i que des d'aleshores "moltes ciutats" han incorporat al seu pressupost pel 2021. No obstant a això, critiquen que el govern municipal "sembla resistir-s'hi".

 

 

Participació