FOTOS Alumnes de secundària de Terrassa plantaran gairebé 500 arbres a l'Anella Verda

La ciutat forma part de la campanya "Un Arbre per Europa"

Els alumnes de l'escola Ramon Pont ja han plantat els primers arbres aquesta setmana.
Els alumnes de l'escola Ramon Pont ja han plantat els primers arbres aquesta setmana. | Ajuntament de Terrassa
Redacció
26 de març del 2021
Terrassa s'ha adherit a la campanya "Un Arbre per Europa", amb què es vol visibilitzar la importància d'un desenvolupament sostenible, amb el paper que hi juguen els joves, amb la imatge simbòlica de plantar un arbre. Per això 200 joves plantaran 478 arbres en tres punts de l'Anella Verda: el torrent de la Betzuca, Torrebonica i Mossèn Homs.

Els participants són 60 alumnes de tercer i quart d'ESO de l'escola Ramon Pont i 135 alumnes de tercer de l'institut Blanxart. Es plantaran 224 pins pinyers, 186 alzines, 40 roures i 14 freixes, tres populus alba i 11 cornus.
 

Alumnes de l'escola Ramon Pont durant la plantació d'aquesta setmana. Foto: Ajuntament de Terrassa


Aquesta setmana, els estudiants de l'escola Ramon Pont ja han plantat els 208 primers arbres. La tercera actuació està prevista pels dies 6, 7 i 9 d'abril, en un punt de la zona sud de Torrebonica, propera al cementiri. En aquest cas, participaran 135 alumnes de tercer d'ESO de l'institut Blanxart, que plantaran un total de 270 espècies d'arbres.

El regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat i Energia, Carles Caballero, que ha participat en la plantada d'avui, considera fonamental "fomentar la col·laboració entre les autoritats locals i la comunitat educativa per promoure el desenvolupament sostenible i preservar el medi ambient, en un context de canvi climàtic on hem de treballar per contribuir a la sostenibilitat dels boscos i dels seus ecosistemes naturals".