100 Volta a Catalunya

Per on i quan passarà per Terrassa la Volta Ciclista a Catalunya?

Consulta els carrers afectats pel pas dels ciclistes i els cotxes d'equip aquest dissabte

per La torre del Palau, 25 de març de 2021 a les 17:00 |
La Volta Ciclista a Catalunya Centenari passa aquest dissabte per Terrassa a la penúltima etapa del recorregut, que transcorre entre Tarragona i Mataró. A causa del pas de la caravana de ciclistes i cotxes d'equip, es preveuen afectacions de trànsit entre les tres de la tarda i dos quarts de cinc. L'assistència de públic està permesa respectant les mesures de prevenció contra la Covid-19.

Així, es tallarà l'accés a la carretera de Martorell venint de la carretera d'Olesa, així com la variant de la N-150 que passa per l'avinguda de Santa Eulàlia (tant en direcció Martorell com en direcció Sabadell, fins a la Mancomunitat).

 

Plànol del pas de la Volta Ciclista a Catalunya per Terrassa, amb detalls dels carrers tallats i alternatives. Foto: Ajuntament de Terrassa


D'altra banda, també es preveuen afectacions puntuals a la sortida de l'Hospital de Terrassa cap a la N-150, pel que es tallaran els accessos a les variants del carrers el Germà Joaquim, la carreterade Rubí i el carrer de Colom - av. de les Glòries Catalanes. I també es tallarà la ctra. de Castellar a l'altura de Mossèn Homs. Per a més informació, consulta aquest enllaç.


 

 

Participació