La fotògrafa terrassenca Gemma Miralda exposa a la Sala Muncunill de Terrassa

Del 27 de març al 23 de maig es podrà veure la seva mostra "The Sacred and the Real", un seguiment durant cinc anys als pastors del Pirineu aragonès i català

Una de les fotografies de la mostra The Sacred and the real.
Una de les fotografies de la mostra The Sacred and the real. | Gemma Miralda
Redacció
27 de març del 2021
La Sala Muncunill de Terrassa acull des d'avui 27 de març l'exposició de fotografies The Sacred and the Real, de la terrassenca Gemma Miralda. L'exhibició plasma el treball de l'artista al llarg de cinc anys fotografiant els pastors d'altura del Pirineu aragonès i català. La mostra es podrà veure fins al 23 de maig de dimarts a diumenge.

A través d'aquest treball, Miralda ha volgut abordar la relació entre l'ésser humà i la natura, sempre des del seu punt de vista, íntim i personal. La plàstica del projecte juga amb el paral·lelisme de les textures i formes del terreny a mesura que convida al públic a reflexionar sobre la dependència de l'home amb el seu entorn. Per tal de consolidar el missatge de l'obra, l'exposició s'acompanya d'un fotollibre editat especialment per a aquest projecte. 

La fotògrafa Gemma Miralda destaca per la seva trajectòria a l'agència de notícies 'Associated Press' a Bolívia i les seves nombroses col·laboracions amb 'La Vanguardia Edicions' com a fotoperiodista. A més, ha exposat en diversos festivals de fotografia, entre els quals Primavera Fotogràfica o Fotonoviembre

The Sacred and the Real s'emmarca dins del Cicle de programació professional estable de la Sala Moncuill 2021 a través del programa d'Arts Visuals, impulsat per l'Ajuntament de Terrassa. L'equipament on s'exposa la mostra compta amb totes mesures de seguretat pertinents per prevenir el contagi de la Covid-19. Es garanteix l'aforament limitat i les distàncies de seguretat, és obligatori l'ús de mascareta i no es permet tocar i manipular objectes. L'exposició es pot vistar de dimarts a divendres de 16 a 20 h, dissabtes d'11 a 14 h i de 16 a 20 h i diumenges d'11 a 14 h.