Covid-19 a les aules

Augmenta la xifra de classes confinades a Terrassa amb quatre escoles que tenen tres o més grups aïllats

Hi ha 22 centres educatius egarencs amb alumnes en quarantena

per La Torre del Palau, 25 de març de 2021 a les 10:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La xifra de classes confinades en escoles i instituts de Terrassa ha augmentat lleugerament en les últimes hores: hi ha 38 grups en quarantena, tres més que a l'anterior recompte, que corresponen a 22 centres educatius. Entre aquestes 22 escoles i instituts n'hi ha quatre que aglutinen tres grups o més aïllats.

Cal destacar que en les últimes hores no s'ha reincorporat cap grup després de la quarantena. La mesura, segons dades d'Educació, afecten 623 alumnes de la ciutat, llum del pic de 1.700 del primer trimestre.


A secundària hi ha 22 grups: sis al Montserrat Roig, tres al Gresol i a l'IES Can Jofresa, dos a l'Egara, al Sant Domènec Savio, al Segle XX, i un al Jaume Cabré, a l'IES Santa Eulàlia, a l'IES Terrassa i al de la Torre del Palau.

A infantil i primària hi ha 14 classes en quarantena: tres al Pau Vila, dos al Roc Alabern i al Josep Ventalló, i un a l'Abat Marcet, al Cim, al Francesc Aldea, al Joan Marquès, al Joan XXIII, al Lanaspa-Giralt i al Liceo Egara. També es troben tancats una aula de les escoles bressol Moisès i el Cargol.


Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).
 Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​

 

Participació