Covid-19 a les aules

Cau dràsticament la xifra d'escoles de Terrassa amb classes confinades per Covid-19

Més de 600 alumnes de 35 grups bombolla es troben en quarantena

per La torre del Palau, 24 de març de 2021 a les 10:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La xifra d'escoles amb classes confinades a Terrassa s'ha reduït dràsticament en les últimes hores: actualment, 21 centres educatius de la ciutat compten amb un total de 35 aules en quarantena. A l'últim recompte, de 24 hores enrere, hi havia 42 grups bombolla de 29 escoles afectats per la mesura. Segons Educació, 630 alumnes de la ciutat es troben confinats. En les últimes hores s'han reincorporat a l'activitat presencial. A l'últim recompte n'hi havia almenys 724.

Actualment, a secundària hi ha confinades 20 classes a secundària: sis al Montserrat Roig, tres a l'IES Can Jofresa, i a Gresol, dos a Sant Domènec Savio i al Segle XX, i un al Jaume Cabré, a l'IES Santa Eulàlia, a l'IES Terrassa i al Torre del Palau.


A infantil i primària hi ha 13 grups en quarantena: tres al Pau Vila, dos al Roc Alabern, i un a l'Abat Marcet, al Cim, al Francesc Aldea, al Joan Marquès, al Joan XXIII, al Josep Ventalló, al Lanaspa-Giralt i al Liceo Egara. Es troben en la mateixa situació un grup de l'escola bressol municipal Moisès i un altre de l'escola bressol El Cargol.

En les últimes hores s'han reincorporat nou grups a secundària (dos del Cingle, i un a l'IES Can Jofresa, un al de Can Roca, un a les Aimerigues, un al Nicolau Copèrnic, un a l'IES Santa Eulàlia, un a l'IES Terrassa i un al Torre del Palau), vuit a infantil i primària (dos grups de la Lumen i al Roser Capdevila, i un a l'Agustí Bartra, al Creixen, a Ponent, i al Ramon y Cajal), i un grup de les escoles bressol Coloraines i Moisès.


Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 23 de juny.

Altres notícies que et poden interessar
​ 


 

Participació