Terrassa posa equipaments municipals a disposició de Salut per la campanya de vacunació general

L'Ajuntament ofereix a la Generalitat instal·lacions esportives, cíviques i el Recinte Firal

Redacció
23 de març del 2021
Amb vista a la presentació de l'estratègia de vacunació massiva de la Covid-19 a Catalunya, que Salut explicarà en les pròximes hores, l'Ajuntament de Terrassa ha posat a disposició de la Generalitat tota la xarxa d'equipaments municipals per acollir la campanya.

A l'espera que es coneguin les necessitats de les autoritats, l'Ajuntament ja està treballant per disposar del màxim d'espais possibles per aquesta acció. Per a l'alcalde egarenc, Jordi Ballart, "Terrassa es torna a posar del costat de les autoritats sanitàries per tal de facilitar al màxim" la vacunació massiva de la població.

En aquest sentit, Ballart apunta que "equipaments cívics, esportius o el Recinte Firal" estaran preparats i a disposició de la Generalitat per iniciar-la "com més aviat millor". L'anunci l'ha fet en una reunió entre regidors del Consistori, alcaldes de l'àrea metropolitana, la consellera de Salut, Alba Vergés i el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon.

Un cop es coneguin els detalls, així com els requisits tècnics i logístics, des de l'Ajuntament es preveu col·laborar tant en l'organització com en la difusió i comunicació de la campanya de vacunació massiva. No obstant això, l'alcalde demana a la ciutadania no abaixar la guàrdia i seguir amb la prudència i la responsabilitat, sobretot per Setmana Santa.