Terrassa busca models humans i animals per protagonitzar la campanya sensibilitzadora de Sant Joan

L'Ajuntament promourà la pirotecnica lluminosa, de baixa intensitat i lluny dels habitatges

Redacció
23 de març del 2021
Actualitzat el 07 de juny a les 18:27h
L'Ajuntament de Terrassa ja escalfa motors per una revetlla de Sant Joan inclusiva i respectuosa amb persones amb capacitats diverses i els animals de companyia que pateixen amb el soroll.

Tal com explica el regidor de Benestar Animal, Noel Duque, des del Consistori es vol promoure la "pirotecnica lluminosa, de baixa intensitat i lluny dels habitatges", i per això s'efectuarà una campanya informativa i conscienciadora que omplirà els carrers de la ciutat. 
 
Per això, es busquen models humans i les seves mascotes per protagonitzar els cartells de la campanya. Els interessats tenen temps fins el 9 d'abril per enviar un whatsapp al telèfon 646 387 691 amb el seu nom i cognoms, una foto de la cara, una foto de la seva mascota (gat, gos o qualsevol espècie que pugui patir per la pirotècnia.

L'any passat ja va habilitar per primera vegada la pàgina Sant Joan Inclusiu, on s'hi podien trobar tots els consells per a respectar les sensibilitats de persones amb autisme, persones sordes, persones cegues, amb malalties de cor o hipertensió.