Baixa a 42 la xifra de classes confinades a Terrassa després de la reincorporació de 18 d'elles

Una trentena d'escoles i instituts de la ciutat tenen grups bombolla en quarantena

Més de 700 alumnes de 42 classes es mantenen tancades a Terrassa.
Més de 700 alumnes de 42 classes es mantenen tancades a Terrassa. | Blanca Blay/ACN
Redacció
23 de març del 2021
La xifra de classes confinades per Covid-19 a Terrassa ha baixat en les últimes hores: si a l'últim recompte de divendres n'hi havia 50 de 33 escoles i instituts, actualment són 42 grups de 29 centres educatius. La mesura, segons dades del departament d'Educació, afecta uns 724 alumnes dels prop de 40.000 que té la ciutat.

A més, en aquest inici de setmana hi destaca la reincorporació de 18 grups després de la quarantena, una de les causes del descens del nombre de grups bombolla aïllats tornant del cap de setmana.

A secundària hi ha 22 grups confinats: tres al Montserrat Roig i a Can Jofresa, i dos al Cingle, a l'IES Santa Eulàlia, a Sant Domènec Sàvio, al Segle XX, a l'IES Terrassa, al Torre del Palau, i un a Can Roca, a les Aimerigues, a Gresol i al Nicolau Copèrnic.

A infantil i primària hi ha 18 grups: dos a l'escola Lumen, al Pau Vila i al Roser Capdevila, i un a l'Abad Marcet, a l'Agustí Bartra, a la Creixen, al Cim, al Francesc Aldea, al Joan Marquès i Casals, al Josep Ventalló i Vintró, al Lanaspa Giralt, al Liceo Egara, a Ponent, al Ramon y Cajal i al Roc Alabern. Es troben en la mateixa situació un grup de les escoles bressol Coloraines i Moisès.

A secundària s'han reincorporat 10 grups en les últimes hores: dos a l'IES Mont Perdut, dos al Mare de Déu del Carme i un a l'IES Blanxart, al de Can Jofresa, al Cavall Bernat, al Cim, al Segle XX i al Torre del Palau. A infantil i primària s'han reincorporat vuit grups: dos al Roser Capdevila, i un al Vallès, a l'Escola Pia, al Font de l'Alba, a les Arenes, al Mare de Déu del Carme i al Roc Alabern.