Desallotjades dues festes il·legals a Terrassa, una d'elles en un local clandestí amb 38 persones

L'altra tenia lloc en un pis en presència de 21 assistents

Redacció
22 de març del 2021
Actualitzat a les 17:30h
La Policia Municipal de Terrassa va aturar aquest diumenge a la tarda dues festes il·legals en poc més d'una hora. El primer incident va tenir lloc a les 17.55 h, quan un particular va avisar d'una festa a l'interior d'un local de la rambla de Francesc Macià, a l'altura del carrer de Formentera.

Dues dotacions van accedir a l'establiment, on en un primer moment van detectar-hi la presència de 20 persones. A través d'un passadís que portava a un pis superior, els agents van arribar a un espai habilitat com a bar on hi havia una vintena de persones més consumint i sense mantenir la distància de seguretat. Per això, es van imposar 38 denúncies als presents i es va precintar el pis superior en qüestió.



Poc després, a les 19 h, la Policia Municipal va rebre una altra trucada informant d'una festa avisant d'una celebració en un habitatge del passeig del Vint-i-dos de Juliol, amb el carrer de Sant Crispí. Dues dotacions van acudir al lloc i van comprovar que 21 persones es reunien a l'interior de l'immoble. Totes elles van ser denunciades per incomplir les restriccions contra la Covid-19.




A banda d'aquestes denúncies, la Policia Municipal de Terrassa va sancionar entre divendres i diumenge 13 persones per incomplir el toc de queda, tres per no dur mascareta, tres a restaurants que servien a clients fora de l'horari permès i quatre més a persones que consumien alcohol al carrer.