Sanitat

L'esclerosi múltiple, protagonista del nou cicle de conferències de MútuaTerrassa

Comença la segona edició de la Jornada d’Actualització en Esclerosi Múltiple, amb vuit sessions monogràfiques

per La torre del Palau, 22 de març de 2021 a les 16:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La segona edició de la Jornada d'Actualització en Esclerosi Múltiple de MútuaTerrassa comença aquest dilluns 22 de març. Es tracta d'un cicle de vuit sessions monogràfiques impulsades pel servei de Neurologia i adreçades a professionals d'Atenció Primària, Urgències i també a pacients i familiars.

Les sessions dirigides al personal dels CAP, es realitzaran de forma virtual i abordaran qüestions com la Covid-19, vacunes, nous tractaments, i com afrontar la progressió de la malaltia. Per últim s'actualitzaran els coneixements del Comitè Europeu pel Tractament i la Recerca de l’Esclerosi Múltiple (ECTRIMS).


Les sessions adreçades als professionals d'Urgències se celebraran a l'Edifici Docent. En aquestes s'hi tractaran el maneig simptomàtic de l'Esclerosi Múltiple a Urgències i la píndola "tot el que t'agradaria saber sobre aquesta malaltia i mai vas preguntar o cercar", amb contingut de nivell inicial i bàsic. 

Ja per últim, també es faran tres sessions dirigides a pacients i familiars. Des de l'organització apunten que l'esclerosi múltiple és una malalrtia "amb gran reclam social i que requereix d'un acompanyament profund dels més propers". També se celebraran en format elemàtic, a través de l'aplicació Zoom.


Amb intervencions d'experts com la del doctor José María González de Echávarri,  expert en Neuroprevenció de la Fundació Pasqual Maragall i l’Institut de Recerca Mèdica de l’Hospital del Mar, és pretén aportar informació i resoldre dubtes als interessats. Consulta aquí la programació i horaris de cada sessió.

 

 

Participació