El cinema amb segell terrassenc brilla als Premis Gaudí amb quatre premis

La dissenyadora Merçè Paloma s'enduu el guardó al millor vestuari i alumni de l'ESCAC guanya el de millor curtmetratge i millors efectes especials

Redacció
22 de març del 2021
Actualitzat a les 14:17h
El cinema terrassenc ha tornat a ser reconegut aquest diumenge durant la gala d'entrega dels Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català. Per una banda, la dissenyadora egarenca Merçè Paloma ha aconseguit el seu cinquè Gaudí al millor vestuari a la pel·lícula "La vampira de Barcelona". Aquest llarg metratge, dirigit per Lluís Danés, s’ha convertit en un dels més premiats de la nit, aconseguint els guardons de millor pel·lícula, millor direcció artística, maquillatge i perruqueria i efectes visuals.

A més, l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, l'ESCAC, també ha sigut protagonista dels guardons. El premi al millor curtmetratge ha estat per a "Ni oblit ni perdó", un treball de final de grau de Jordi Boquet i Tomàs Bayo, produït per ESCAC Films.

També amb relació a "La vampira de Barcelona", Lluís Rivera, graduat a l'escola, ha aconseguit el seu cinquè Gaudí per l'esmentada categoria d'efectes especials. Cal destacar que la pel·lícula "No Matarás", amb què Mario Casas s'ha endut el premi al millor protagonista masculí, va ser rodada en diverses localitzacions de Terrassa. Coneix aquí el nom dels guanyadors dels premis de la nit del cinema català.