Augmenta a 50 la xifra de classes confinades per Covid-19 en escoles de Terrassa

Es produeix un nou repunt després que no s'hagi reincorporat cap grup en els últims dos dies

Redacció
19 de març del 2021
Actualitzat el 23 de març a les 10:19h
La xifra de classes confinades en centres educatius de Terrassa ha augmentat en les últimes hores fins a les 50; 16 més que dimecres i set més que a l'últim recompte. El nombre d'escoles i instituts que apliquen la mesura es manté en 33.

Segons dades de l'Ajuntament de Terrassa, cap grup bombolla s'ha reincorporat en aquests dos dies després de la quarantena, fet que podria haver propiciat el repunt. Actualment, dades d'Educació situen en 717 els alumnes (dels prop de 40.000 que té la ciutat) confinats per aquesta situació.

A secundària hi ha 26 grups aïllats: són quatre a l'IES Can Jofresa, tres a l'IES Terrassa, dos al Santa Eulàlia, al Mare de Déu del Carme, al Mont Perdut, al Montserrat Roig i al Cingle, i un al Blanxart, al Cavall Bernat, al Cim, a Gresol, a les Aimerigues, al Nicolau Copèrnic i al Segle XX.

A infantil i primària són 21 classes en quarantena: quatre al Roser Capdevila, dos al Lumen, i un a l'Agustí Bartra, al Creixen, al Vallès, al Vapor, a l'Escola Pia, al Font de l'Alba, al Francesc Aldea, al Josep Ventalló i Vintró, a les Arenes, al Mare de Déu del Carme, a Ponent, al Ramon Pont al Roc Alabern i al Sagrat Cor.

També tenen un grup confinat les escoles bressol municipals Coloraines i Moisès i l'escola bressol privada la Lluna.